Vrijwilligers gezocht voor bemannen hindernissen

De voorbereidingen voor de survivalrun ‘Veno in the Wetlands’ zijn al enkele weken volop bezig. De meeste hindernissen zijn gebouwd met de hulp van veel vrijwilligers. De organisatie is echter nog op zoek naar vrijwilligers die bij een hindernis willen staan tijdens de survivalrun op zaterdag 10 november. Je kunt je aanmelden door te mailen naar vrijwilligers@survivalvollenhove.nl. Ook voor vragen kun je daar terecht. 

 

Een groot deel van de taken is gelukkig al ingevuld door veel enthousiaste vrijwilligers. Coördinator Reinco Klappe is alleen nog op zoek naar vrijwilligers voor het bemannen van de hindernissen in het parcours van de vijf kilometer. “Er zijn nog diverse hindernissen waarvoor we vrijwilligers zoeken. Het zou mooi zijn als mensen uit Vollenhove of omgeving zich hiervoor nog aanmelden”, vertelt Reinco.

 

Hoewel het bemannen van een hindernis op zich al leuk genoeg is, raadt Reinco mensen aan zich samen te melden om er zo een gezellige dag van te maken. “De sfeer bij de run is altijd goed. Dat horen we elk jaar van onze vrijwilligers. Maar als je samen met een bekende staat, is het vaak nog gezelliger.”

 

Gebruik van de hindernissen

Bij het bouwen van de hindernissen de afgelopen weken hebben tientallen vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken. De hindernissen zijn dan ook al volop zichtbaar in en rond Vollenhove. Voor deelnemers aan de run is het fijn om in aanloop naar ‘Veno in the Wetlands’ alvast te trainen op de gebouwde hindernissen. Alle hindernissen die gebouwd zijn langs de openbare weg mogen, op eigen risico, gebruikt worden. Het gebruik van de hindernissen in park Oldruitenborgh én op de weilanden en akkers is niet toegestaan.

 

Aanmelden

Wil je meehelpen bij de survivalrun? Meld je dan aan als vrijwilliger door te mailen naar vrijwilligers@survivalvollenhove.nl. Ook voor vragen kun je daar terecht. Wil je wel helpen, maar kun je niet de hele dag? Het is ook mogelijk om een dagdeel als vrijwilliger bij een hindernis te staan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *