Parkeren

Vollenhove ligt in de Kop van Overijssel en is over de snelweg te bereiken via Emmeloord (A6), Steenwijk/Meppel (A32) of Zwolle (A28/N50).

Deelnemers en toeschouwers kunnen parkeren op het terrein van Van der Graaf BV (adres: De Weijert 14). Langs de toegangwegen naar Vollenhove word je daar met borden naartoe geleid. Als dit terrein vol is, leiden de parkeerwachten je naar alternatieve locaties om te parkeren. Vanaf het parkeerterrein loop je via de aangegeven route in 5 minuten naar MFA De Burght.

Bij De Burght aangekomen, kom je via de foyer in de sporthal. Hier kunnen deelnemers zich aanmelden en ontvang je het wedstrijdshirt, de rode polsband en een genummerd label voor de tas. De tas kan – op eigen risico – geplaatst worden in het tassendepot, dat zich ook in de sporthal bevindt. Het start- en finishterrein bevinden zich direct buiten De Burght. Na het luiden van de bel kun je je tas zelf weer uit het tassendepot ophalen.

De Burght fungeert tijdens de survivalrun als ‘huiskamer’. Hier kun je nog even lekker napraten onder het genot van een hapje en drankje. En natuurlijk ben je ook welkom om op het start- en finishterrein om startende en finishende collega-sporters aan te moedigen.