Inschrijving voor recreatieve deelnemers

Op 30 september opent de inschrijving voor recreatieve deelnemers en deelnemers. Wil jij je inschrijven voor VENO in the Wetlands? Lees dit dan goed:

– Deelname is in principe mogelijk vanaf 8 jaar (peildatum: 11 november 2017). Maar 8- en 9-jarige deelnemers moeten altijd deelnemen onder begeleiding van een deelnemende volwassene (minimaal 16 jaar). Deze begeleider moet zich dus ook aanmelden als deelnemer en loopt de route samen met het kind.

– Vanaf 10 jaar (peildatum: 11 november 2017) mag het parcours zonder deelnemende begeleider worden afgelegd. In dat geval mag de begeleider zich niet in het parcours begeven tijdens de survivalrun. Uiteraard kan begeleiding wel geschieden vanaf de fietsroute, die op grote delen direct naast de looproute ligt.

– Vanaf 15 jaar (peildatum: 11 november 2017) mag deelgenomen worden aan de 8 km. Maar bedenk je goed dat een survivalrun véél zwaarder is dan een gewone hardloopwedstrijd. Doe je voor het eerst mee, dan is de 5 km echt een prima afstand.

– Deelname aan de 13 km is alleen mogelijk voor leden van Survivalrun Bond Nederland.

Elk jaar zijn er natuurlijk mensen die graag samen willen starten, om zo samen een leuke survivalrun te beleven. Dergelijke verzoeken kunnen gericht worden aan inschrijvingen@survivalvollenhove.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *